Magyaros csirkemell
2010.03.31. 22:37
Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg kockára vágott csirkemell, 1 doboz gomba, 1 doboz kukorica, pirospaprika, só, bors, ôrölt kömény, 1 doboz tejföl, 1 dl tejszín, 1 fej hagyma, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 csomag petrezselyem, pirospaprika
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucolom, felvágom, olajon egy serpenyôben megfuttatom és pirospaprikával megszórom. Rádobom a kockára vágott csirkemellet, átpirítom.
Rádobom a felszeletelt paradicsomot és paprikát, hozzáadom a lecsöpögtetett gombát és a zöldborsót, összepirítom ôket.
Rádobom a fûszereket, felöntöm a tejszínnel, dúsítom a tejföllel és a végén rászórom a frissen vágott petrezselyemzöldet.
|