Csirke almás-zelleres salátával
Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg csirkemell, só, rózsabors, 20 dkg zellergumó, 20 dkg alma, 20 dkg szőlő, 2 marék durvára tört, pirított dió, 2 tk. dijoni mustár, 2 ek. majonéz, olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet falatnyi darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon hirtelen megsütjük.
Az almát és a zellergumót zöldséggyalun csíkokra aprítjuk, a szőlőt
pedig leszemezzük.
A majonézből és a mustárból öntetet készítünk, majd meglocsoljuk vele a zöldséget és a gyümölcsöket, megszórjuk a pirított dióval, és már tálalható is a hússal.
1 adag: 389 kcal
Fehérje: 30 g
Zsír: 20 g
Szénhidrát: 19 g
|