Hozzávalók: mangalica spanyol füstölt sonka, mangalica füstölt parasztlapocka, mangalica szárított karaj, mangalica főtt karaj, parmezán sajt, olívabogyó, medvehagyma, paradicsom, balzsamecetes minihagyma, chilipaprika
A paradicsomot vágjuk félbe, tegyük a tányér közepére és parmezán reszeléket rakjunk mellé. A tányér jobb oldalára medvehagyma levelet fektetünk, a közepére pedig szarvasgomba szószt és egy chilipaprikát állítunk.
A parmezán halomra négy irányba leterítjük a húsokat, majd a paradicsomba spagetti szálakat szúrunk, amit két olívabogyóval fogunk össze és teljesen lehúzunk a paradicsomig.
A bal oldali olívabogyóba belehúzunk egy medvehagyma levelet és ráhelyezzük a balzsamecetes hagymát.
A tányérra kicsi metál tálkát helyezünk három szem magozatlan olívabogyóval.