| 
 Sajtkockák ribizliöntettelHozzávalók 4 személyre: a sajtkockákhoz: 30 dkg camembert sajt, 1 tojás, 5 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg mogyoró, cayenne bors, 5 dl olaj; az öntethez: 1 lilahagyma, 25 dkg ribizli, 7 dkg cukor, 1 szegfűszeg, 1 fahéjrúd
 A mártáshoz finomra aprítjuk a hagymát, s leszemezzük a ribizlit.    Egy tálban összekeverjük a hagymát, a gyümölcsöt, a cukrot, a szegfűszeget és a fahéjat, és egy órát állni hagyjuk, hogy levet eresszen.    Felforraljuk és 5 percig főzzük, hogy besűrűsödjön.    Kivesszük a szegfűszeget és a fahéjat, majd hagyjuk kihűlni. A sajtkockákhoz feldaraboljuk a sajtot, a tojást felverjük.
   Egy tálba halmozzuk a zsemlemorzsát, a megdarált mogyorót és a borsot.    A kockákat a tojásba, majd a keverékbe forgatjuk.    A serpenyőben kis olajban aranybarnára sütjük a sajtokat, és a mártással tálaljuk. |