Tonhalas uborka
Hozzávalók 2-3 személyre: 1 nagy kígyóuborka, 1 (16 dkg) jó minőségű, lecsepegtetett tonhalkonzerv, 12,5 dkg (1/2 doboz) natúr krémsajt, só őrölt bors, 1/2 erős zöldpaprika, 1 ek. reszelt parmezán
Elkészítése:
Az uborkát mosd meg, hosszában vágd ketté, kiskanállal kapard ki belőle a magokat.
A sajtokból és a tonhalból készíts masszát, a zöldpaprikát vágd nagyon pici darabokra, és keverd a krémhez. Halmozd ezt az uborkacsónakokba.
Utolsó lépésben szeld fel a töltött zöldséget 1,5 cm-es darabokra, és tálald magában vagy pirítóssal.
1 adag: 188 kcal (pirítós nélkül)
Fehérje: 23 g
Zsír: 7g
Szénhidrát: 8 g
|