Zöldborsós-gombás csirkeragu
2010.04.02. 13:45
Hozzávalók 4 személyre: 1 nagyobb csirkemellfilé, olaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 15-20 dkg fejtett zöldborsó, só, bors, bazsalikom, oregánó, 20 dkg gomba
Elkészítése:
A csirkemellfilét felkockázzuk. Kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát és a felaprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Belekeverjük a zöldborsót, és sózzuk, borsozzuk, megszórjuk bazsalikommal, oregánóval, és fedő alatt tovább pároljuk.
Ha már jó puha a borsó és a csirke, hozzáadjuk a szeletelt gombát, és fedő alatt további 5 percig pároljuk.
Főtt rizssel körítjük.
|