Mexikói csirkefalatok tortillával
2010.03.31. 21:39
Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg csirkemell csíkokra vágva, 1 kukorica konzerv, 1 vörösbab konzerv, 1 hámozott paradicsom konzerv, csípôs chili paprika, szárított bazsalikom, rozmaring, ôrölt bors, só, olaj, fokhagyma, 1 zacskó fûszeres vagy natúr tortilla chips
Elkészítés:
Kevés olajban megpirítom a csirkemell falatokat, majd egy tálra kiszedem, alufóliával leborítom.
A serpenyôbe beleteszem a hámozott paradicsom konzervet, a babot és a kukoricát, sóval, borssal, erôs paprikával, zöldfûszerekkel és fokhagymával ízesítem, néhány perc alatt jól összefôzöm. A végén beleteszem a húsokat és még egyet rottyantok rajta.
Egytálételként kukorica chipssel tálalom.
|