Hozzávalók: 12 parajlevél, 2 evőkanál olívaolaj, 1 vöröshagyma, 1 piros húsú paprika, 1 zöld húsú paprika, 2 közepes cukkini, 2 padlizsán, 6 réteslap, 4 dkg vaj, 2 dkg aprított bazsalikomlevél, 6 dkg reszelt cheddar sajt, 2 evőkanál szezámmag
Előmelegítjük a sütőt 210 °C-ra, közben egy sütőlapot kikenünk olvasztott vajjal.
A parajt megmossuk és megpároljuk, a felesleges nedvességet kinyomkodjuk a levelekből, és megszárítjuk.
Egy serpenyőben olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, a cukkinit és a padlizsánt, és megvárjuk, amíg megpuhulnak. Sózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk kihűlni.
Egy réteslapot megkenünk olvasztott vajjal, és ráteszünk még egy lapot, mindezt addig ismételve, amíg a tészta el nem fogy.
A réteslap egyik hosszabb szélétől 5 cm-re szétterítjük a parajt, a zöldségkeveréket, a bazsalikomot és a sajtot, a tészta két végét begyűrve a hosszabb szélét a töltelékre hajtjuk, majd szorosan feltekerjük.
Az egészet a sütőbe tesszük, és bekenjük a maradék olvasztott vajjal, 25 perc alatt aranybarnára sütjük.