Hozzávalók  a piskótához: 8 tojássárgája, 15 dkg cukor, citrom reszelt héja, 4  tojásfehérje, 8 dkg liszt, 2 dkg étkezési keményítő; a krémhez: 15 dkg  fehér csokoládé, 2 tojásfehérje, 3 ek. tej, 1 ek. rum, 1,5 dl tejszín,  12 dkg kókuszreszelék
 
Elkészítése:
 
A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, majd  beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Rászórjuk a lisztet, és  azt is beleforgatjuk. A masszát egy 30x40 cm-es sütőpapírral kibélelt  tepsibe simítjuk, és 230 fokra előmelegített sütőben a középső sínen  8-10 percig sütjük.
 
Porcukorral megszórt konyharuhára borítjuk, lehúzzuk  róla a papírt, és a konyharuha segítségével szorosan feltekerjük.  Betakarjuk egy másik, benedvesített konyharuhával és hagyjuk kihűlni.
 
A krémhez a tojásfehérjéket és a tejszínt külön-külön  habbá verjük.
 
A csokoládét forró vízfürdőben felolvasztjuk,  hozzáadjuk a tejet és a rumot, majd a tűzről levéve óvatosan  hozzákeverjük a felvert tojás-, majd a tejszínhabot.
 
A krém kétharmadával megkenjük a piskótalapot,  feltekerjük, bevonjuk a maradék krémmel és villával becsíkozzuk. A  süteményt ezután 2-3 órára hűtőszekrénybe tesszük.
 
Tálalás előtt alaposan megszórjuk kókuszreszelékkel,  hogy teljesen befedje a fatörzset.