Kukoricás-borsós csirkemell
2010.03.31. 21:17
Hozzávalók 4 személyre: 2 csirkemell filézve, 1 doboz kukorica konzerv, 1 doboz borsó konzerv, 2 dl tejszín, 10 dkg vaj, só, bors, majoranna, 25 dkg 8 perces olasz tészta
Elkészítés:
A csirkemellet elôzô este pácoljuk be fokhagymás tejben. Ha ez elmarad, akkor sincs baj, de így még sokkal ízletesebb.
Dobjuk a tésztát forrásban lévô sós vízbe.
Amíg fô forrósítsuk fel a serpenyôben a vajat és dobjuk rá a csirkemell szeleteket. Sütés közben szórjuk meg sóval, borssal és majorannával. Ha a hús megsült, vegyük ki a serpenyôbôl, dobjuk bele a lecsepegtetett konzerveket és pirítsuk át a maradék vajon. Öntsük fel tejszínnel, tegyük vissza a húsokat és rottyantsunk egyet rajta.
A fôtt tésztával körítve tálaljuk.
|