Hozzávalók: a vizes piskótához: 6 tojás, 6 evőkanál kristálycukor, 6 evőkanál liszt, 1/3 csomag sütőpor; a töltelékhez: 1 kg túró, 1 kg eper, 4 dl tejszín, 20 dkg cukor, 2 evőkanál zselatin, citromlé
A vizes piskótához a tojások sárgáját 4 evőkanál vízzel és 2 evőkanál liszttel pépesre keverjük, a tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük.
A fehérjehabot a pépes tojássárgájához adjuk, majd fakanállal kevergetve beleszórunk még két evőkanálnyi, sütőporral elvegyített lisztet.
Sütőpapírral kibélelt, négyszögletes háztartási tepsibe simítjuk a masszát, és kb. 160 °C-on kisütjük a tésztát.
A túrót és a tejszínt botmixerrel jól kikeverjük, közben cukorral, citromlével ízesítjük.
A zselatint 1,5 dl forró vízben feloldjuk, és amikor langyosra hűl, a túróhoz keverjük. A masszát hűlni hagyjuk.
A tepsiben lévő piskótára felezett eperszemeket rakunk, majd ráöntjük a hideg krémet.
Dermedés után kockákra vágjuk, és egy-egy eperszeletkével díszítjük mindegyik tetejét.