| 
Bécsi kivitortaHozávalók: 25  dkg háztartási keksz, 5 dkg vaj, 0,5 dl sütőrum, 1 csomag  vaníliaízű Aranka krémpor, 0,5 l tej, 25 dkg tehéntúró, 2 dl tejszín,  2 kivi, 1 csomag tortabevonó zselé
 Az apróra tört kekszet dolgozd össze az olvasztott vajjal, a rummal és  kb. 2 dl tejjel. A kemény, formázható masszát egyengesd el egy  kivizezett tortaforma alján.
 3 dl tejjel készítsd el a vaníliakrémet, dolgozd össze a szitán  áttört túróval, add hozzá a habbá vert tejszínt, és a keveréket simítsd a  masszára. A meghámozott, vékony karikákra vágott kivivel borítsd be sűrűn a  krémet, és az elkészített tortazselével vond be a tetejét. Tálalásig  dermeszd hűtőszekrényben! 
 ,  |