| 
Tormás marhasültHozzávalók: marhafelsál,  fehérbor, vöröshagyma, zsír; a töltelékhez: torma, tejföl, zsemlemorzsa,  só, porcukor
 Elkészítése:
 
 Az egyben hagyott felsált megsózzuk, forró zsírban átforgatjuk, majd  karikákra vágott vöröshagymát mellé helyezve és kevés fehérbort aláöntve  puhára pároljuk.
 
 Közben elkészítjük a tölteléket. A reszelt nyers és egyszer leforrázott  tormát összekeverjük tejföllel, kevés morzsával, sóval és egy kávéskanál  porcukorral.
 
 Amikor a hús megpuhult, akkor "felszúrjuk" és megtöltjük a tormakrémmel.  Hústűvel összetűzzük és saját levében még kb. 15 percig pároljuk.
 
 Vajas, főtt zöldséggel tálaljuk.
 
 ,  |