Vajas tésztában sütött Füstli kétféle sajttal
	 Hozzávalók: 1  nagy csomag (350 g) SáGa Füstli, 50 dkg mirelit vajas tészta, 15 dkg  krémsajt, 10 dkg trappista sajt, 1 tojás
Hozzávalók: 1  nagy csomag (350 g) SáGa Füstli, 50 dkg mirelit vajas tészta, 15 dkg  krémsajt, 10 dkg trappista sajt, 1 tojás 	
A vajas tésztát kiengedjük, 2mm vékonyra nyújtjuk és 2 cm széles  csíkokra vágjuk.
Minden csíkot vékonyan megkenjük krémsajttal. Egy-egy virslit a  végénél kezdve betekerünk a sajtos tésztával. Ha minden virslit  "becsomagoltunk", tepsibe tesszük őket.
Ezután megkenjük a tetejüket tojássárgájával és megszórjuk reszelt  sajttal.
Előmelegített 200 fokos sütőbe tesszük és 5-6 perc után levesszük a  sütőt 170 fokra és még 10 percig sütjük.