| 
Tepsis csirkemellHozzávalók 4 személyre: 3-4 db fél  csirkemellfilé, 80 dk g fagyasztott hasábburgonya, 1 fej hagyma, 10 dkg  füstölt főtt császárszalonna csík, 20 dkg laskagomba, 10 dkg Pannónia  sajt, Kotányi Borsos grill, ételízesítő, só, morzsolt bazsalikom, olaj  Elkészítése:
 
 A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük, kiklopfoljuk és befűszerezzük.  Fél óra múlva forró olajon hirtelen átsütjük a húst, majd félretesszük.
 A császárszalonnát csíkokra vágjuk, és kissé megsütjük, majd  félretesszük. A maradék zsiradékon átpirítjuk a felszeletelt gombát. A fagyasztott burgonyát forró olajban megsütjük, jól lecsöpögtetjük,  megsózzuk, és egy nagyobb tepsi alján szétterítjük. Egyenletesen  elosztjuk rajta a húst, megszórjuk gombával és karikára vágott  vöröshagymával, majd a reszelt sajttal. Forró sütőben 10-15 perc alatt  készre sütjük. Tálalás előtt sült szalonnával díszítjük. 
 |