| 
Keksz Kati módonHozzávalók: 30 dkg darált keksz, 15 dkg  vaníliás porcukor, 10 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 3 cl rum, feketekávé,  baracklekvár, zsírpapír
Elkészítése:
 30 dkg darált kekszet összegyúrunk 15 dkg vaníliás porcukorral és két  adag feketekávéval. Ezután egy téglalap alakú zsírpapírt vizes ruhával  benedvesítünk, majd a gyúrt kekszet rákenjük. Tetejét megkenjük  baracklekvárral.
 
 A krémhez 10 dkg puha vajat 15 dkg porcukorral és 3 cl rummal  elkeverünk, és rákenjük a lekváros keksz tetejére. A bejglihez hasonlóan  feltekerjük, a papírt közben lehúzzuk róla, és kb. 3-4 órára hűtőbe  tesszük.
 
 Tálaláskor tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük.
 
 |