Mexikói csokitorta
	Hozzávalók: 40 dkg  félédes tortabevonó, 3 dl tejszín, 2 mangó, 2 dkg csokis keksz, 8 dkg  vaj, 3 evőkanál tequila
 
30 dkg tortabevonót apróra törünk és felolvasztjuk a forró  tejszínben. 6 órán keresztül hűtjük.
 
A kekszet összemorzsoljuk, s összegyúrjuk a megolvasztott vajjal. A  masszát sütőpapírral bélelt kapcsos formába töltjük és hűtőbe tesszük.
 
A mangót meghámozzuk, és húsát vékony szeletekben levágjuk a  magról. A szeletek kétharmadával beborítjuk a kekszes alapot.
 
A csokis tejszínt habbá verjük és belekeverjük a tequilát. A habot  elsimítjuk a gyümölcsön, 2 órát hűtjük.
 
A maradék bevonót megolvasztjuk, lapos tányérra simítjuk, és a  hűtőbe tesszük. Miután megszilárdult, egy spatulával forgácsokat  kaparunk belőle.
 
A tortát a maradék mangószeletekkel és a csokiforgácsokkal  díszítjük.
, ,