SALÁTÁK : Asszonyfogó Cézár saláta (Janicsák István - Vacsoracsata) |
Asszonyfogó Cézár saláta (Janicsák István - Vacsoracsata)
Hozzávalók: jégsaláta, csirkemell, mandula szeletek, fűszerek, olaj
A jégsalátát felszeleteljük, kivágjuk a torzsáját. Tegyünk rá a nagyobb saláta levelekre kis csíkokra vágott olajon grill fűszerrel, színes borssal megpirított csirkemellet. A tetejére pedig pirított mandula szeletek rakjunk, köré pedig majonézes tojássalátát.
Öntetként - Majonézes tojássaláta
Hozzávalók: majonéz, tejföl, olívaolaj, camembert sajt, trappista sajt, füstölt sajt, tojás, bors
Keverjük össze a majonézt és a tejfölt, majd rakjunk hozzá egy kis borsot és egy kis olívaolajt. Rakjunk hozzá nagy darabokra vágott camembert, trappista és füstölt sajtot és egy kemény tojást.
|