VAJHAL : Vajhal filé roston snidlinges pürével,grill zöldséggel (Vincze Ottó - Hal a tortán) |
Vajhal filé roston snidlinges pürével,grill zöldséggel (Vincze Ottó - Hal a tortán)
Hozzávalók: 6 szelet vajhal filé, ízesítésnek: só, durvára darabolt tarka bors, citromlé, olívaolaj
A halat bepácoljuk, pár órát állni hagyjuk, majd pici olívaolajon aranyszínűre sütjük.
Snidlinges burgonyapüré
Hozzávalók: 50 kg burgonya, 0,2 dl tejszín, 10 dkg margarin, 01 dkg só, 1 kis csokor snidling
Grill zöldség:
3 db pritamin paprika, 2 db cukkini, 10 db koktélparadicsom, 1 szál póréhagyma. Fűszerezés: durvára darabolt bors, friss bazsalikom, grill fűszersó
|