ELŐÉTEL : Bruschetta, ruccola saláta, kacsamáj (Árpa Attila - Hal a tortán) |
Bruschetta, ruccola saláta, kacsamáj (Árpa Attila - Hal a tortán)
Hozzávalók: 4 paradicsom, 5 gerezd fokhagyma, olívaolaj, friss bazsalikom, só, bors, baguette
Ruccola saláta: 2 mozzarella, ruccola levelek, madár saláta és egy kevés vegyes keverék is a színe miatt, 1 paradicsom, szarvasgomba olaj, sűrű balzsamecet, 1 db burgonyaszirom morzsolva a tetejére, mentalevelek, bazsalikom, rózsabors, fekete bors, fél Lime leve, olívaolaj
2 db kacsamáj: tejben pácolt fokhagymával, megsütve
Sertés szűzérme fehérborban, fokhagymában pácolva 4 napig, olajon kisütve.
Hagymalekvárral: vöröshagyma, ribizli lekvár, fehér bor.
|