SERTÉSSZŰZ : Sertés szűzpecsenye rozmaringos vajban érlelve, libamájjal, parajos pirított tésztával (Schobert Norbi - Hal a tortán) |
Sertés szűzpecsenye rozmaringos vajban érlelve, libamájjal, parajos pirított tésztával (Schobert Norbi - Hal a tortán)
Hozzávalók: sertésszűz 0,75 kg, libamáj 0,3 kg, vaj 0,05 kg, rozmaring, só, borskeverék, őrölt kömény, calvados 0,05 l, őrölt borsikafű, fokhagyma 0,01 kg, paraj kocka 0,2 kg, tészta 0,5 kg, szegfűgomba 0,15 kg, díszítéshez madársaláta, póréhagyma csíra
Elkészítés:
Vákuum alatt van a hús, ami 63 fokon készül. A libamáj serpenyőben sül, almapálinkával, borsikafűvel.
A tésztát vajon pirítjuk
|