SZENDVICS : Kecskesajtos-paradicsomos szendvics |
Kecskesajtos-paradicsomos szendvics
Hozzávalók 4 személyre: 6 koktélparadicsom, 1-1 evőkanál olaj, apróra vágott petrezselyem és bazsalikom, 1 gerezd fokhagyma, 8 szelet bagett, 15 dkg kecskesajt, őrölt bors, só
Elkészítése:
A paradicsomokat negyedekre vágjuk, sóval, borssal meghintjük, olajjal meglocsoljuk, petrezselyemmel és bazsalikommal megszórjuk, majd összekeverjük.
A fokhagymát kettévágjuk, ezzel a kenyérszeletkéket bedörzsöljük, majd ropogósra grillezzük.
Minden szeletre sajtot kenünk, és meleg sütőben átsütjük. Mindegyikre paradicsomdarabkát és bazsalikomlevelet teszünk. Rögtön tálaljuk.
* Jércesalátával könnyű vacsora is lehet.
|