Tonhallal töltött paprika
Hozzávalók 4 személyre: 4 piros színű paprika, 30 dkg zöldborsó, 1 kis doboz tonhal konzerv, ételízesítő, 25 dkg majonéz (vagy natúr joghurt), a tálaláshoz 2 főtt tojás, fejes saláta és citrom
Elkészítése:
A paprikákat hosszában kettévágjuk, és a magjukat kikaparjuk. Ételízesítővel ízesített vízben a paprikát és a zöldborsót külön-külön blansírozzuk, végül hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük, és kihűtjük.
A tonhalat lecsöpögtetjük, és elmorzsoljuk. 2 evőkanál majonézt a zöldborsóval és a hallal összekeverünk, ezzel a paprikákat megtöltjük. Tetejüket tojáskarikákkal, salátalevelekkel és citromszeletekkel megrakjuk. A maradék majonézt külön kínáljuk.
|