Tengeri halászlé
Hozzávalók 4 személyre: 4 ek. olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 kk. só, frissen ôrölt bors, 1 vöröshagyma, 1 csomag újhagyma, 1 piros, vastag húsú paprika, 10 dkg kagylóhús, 10 dkg garnélarák, 10 dkg szálkamentes halhús darabok, 1 csésze fehérbor, 1 babérlevél, 2 szegfûszeg, 2 húsleveskocka, 1 evôkanál bazsalikom, 1 csomó snidling (metélôhagyma)
Elkészítés:
Olívaolajon dinszteljük a szeletelt fokhagymát, hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket, vele együtt dinszteljük, beletesszük a halhúsokat, majd a paradicsomot, a fûszereket, a fehérbort, a húsleveskockát, és készre forraljuk.
|