LEVESEK : Őszibarackleves (Szuper Levente - Vacsoracsata) |
Őszibarackleves (Szuper Levente - Vacsoracsata)
Hozzávalók: 2 nagy doboz sárga húsú őszibarack befőtt , 0,5 l hosszan friss tej, 2 csomag vaníliás cukor, 1 csipet őrölt fahéj, 1 csipet őrölt szegfűszeg, Ízlés szerint kristálycukor (1 - 2 evőkanál)
A barackbefőtt 2/3 részét saját levével leturmixoljuk, üvegtálba öntjük, hozzáadjuk az ízesítőket és a tejet. Alaposan elkeverjük, kóstoljuk, ízlés szerint cukrozzuk, ha sűrűnek találjuk, tej adható még hozzá.
A le nem turmixolt barackokat ízlésesen felszeleteljük és belevegyítjük.
Hűtve tálaljuk.
|