Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 2 db alma, 1 marék dió, 10 dkg márványsajt, 2 dl tejszín, 1 evőkanál vaj, só, bors, újhagyma, petrezselyem zöldje
Pirítsuk meg a diót egy száraz serpenyőben.
Egy másik serpenyőben forrósítsuk fel a vajat, tegyük bele a kis kockára feldarabolt almát, majd süssük pár percig. Öntsük rá a tejszínt, tegyük bele a pirított diót, az összevágott petrezselyemzöldet és az újhagymát. Sózzuk és borsozzuk meg, majd jól forraljuk össze és morzsáljuk rá a márványsajtot.
A leveles tésztából vágjunk ki három nagy karikát, majd kettőnek szúrjuk ki egy kisebb pohárral a közepét, tegyük egymásra és süssük meg.
Töltsük meg a diós szósszal a megsütött tésztát és a sütőben forrósítsuk össze.