Hozzávalók a sárga tésztához: 3 tojás, késhegynyi sütőpor, 1 ek. olaj, 3 ek. cukor, 3 ek. liszt; a barna tésztához: 3 tojás, késhegynyi sütőpor, 1 ek. olaj, 3 ek. cukor, 2 ek. liszt, 1 ek. kakaópor; a krémhez: 1 tasak vaníliás pudingpor, 4 ek. cukor, 4 dl tej, 2 tojás, 6-7 ek. narancsdzsem, 1 ek. kandírozott narancshéj; a díszítéshez: kakaópor
Elkészítése:
A sárga és a barna piskótát külön-külön megsütjük. A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és az olajat, végül óvatosan belekeverjük a tojásfehérjék keményre vert habját.
A barna masszához természetesen a kakaóport is hozzáadjuk. A kétféle masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, közepes lángon 20 perc alatt megsütjük, és feltekerve kihűtjük.
Elkészítjük a krémet: a pudingport a tojássárgájákkal és a cukorral jól kikeverjük, a tejet hozzáöntve simára kidolgozzuk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük és félretesszük.
A pudingot sűrűre főzzük, majd a tojáshabot még forrón beleforgatjuk.
A krémet kihűtjük, 2-3 evőkanálnyit félreteszünk belőle a sütemény tetejére.
A dzsem negyedrészével megkenjük az óvatosan széthajtott sárga piskótát. Ráfektetjük a barna tésztát, aminek a közepébe vastag csíkban belesimítjuk a maradék dzsemmel és a kandírozott narancshéjjal elkevert krémet. A dupla tésztát úgy hajtjuk rá, hogy a krémet teljesen körülölelje, majd a süteményt egy tálra fektetjük.
A tetejét bekenjük a félretett krémmel, és meghintjük kakaóporral.