PULYKAMELL : Őszibarackkal töltött rántott pulykamell |
Őszibarackkal töltött rántott pulykamell
Hozzávalók 4 személyre: 2 fél filézett pulykamell, 2 db felezett őszibarack, 8 dkg trappista sajt, só; panírozáshoz: liszt, zsemlemorzsa, tojás
Elkészítése:
A pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk és sózzuk.
Az előkészített, kiterített hússzeletekre halmozzuk a cikkekre szeletelt őszibarackot és a lereszelt sajtot, majd feltekerjük és fogpiszkálóval megtűzzük.
Az így kapott töltött hengerkéket hagyományos módon panírozzuk és kisütjük.
Burgonyakrokettel vagy vajon pirított, frissen vágott petrezselymes burgonyával tálaljuk.
A köretet kockára vágott, karamellizált gyümölcsdarabkákkal is gazdagíthatjuk.
|