Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg fekete tőkehal, 80 dkg kínai kel, bors, 2 gerezd fokhagyma, só, diónyi gyömbér, 2 tojásfehérje, 2 evőkanál étkezési keményítő, 1 evőkanál liszt, 2 evőkanál világos szójaszósz, fél teáskanál ötfűszerkeverék, 1 liter olaj
A halat ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
A kelt megmossuk, megtisztítjuk, a vastag szárakat kis kockákra, a leveleket csíkokra vágjuk.
A fokhagymát és a gyömbért meghámozzuk, és finomra aprítjuk.
A tojásfehérjét elkeverjük a liszttel, a keményítővel és az ötfűszerkeverékkel.
Az olajat wokban felforrósítjuk.
A haldarabokat belemártjuk a tésztába és adagoként, a forró olajban úsztatva 3 percig sütjük, majd lecsepegtetjük és melegen tartjuk.
A wokban egy evőkanálnyi olajban 1 percig sütjük a kínai kel szárát, majd a leveleit is 3 percig, végül hozzáadjuk a gyömbért és a fokhagymát.
Sóval, borssal, szójaszósszal ízesítjük és a halrudakkal tálaljuk.