Wasabi brownies
Hozzávalók: 1 tábla (100 g) étcsokoládé, 125 g vaj, 3 evőkanál kakaópor, 3 tojás, 1 bögre (2, 5 dl) barna cukor, 1 bögre liszt, 1 kiskanál szódabikarbóna, 1 kiskanál vanília eszencia, 1 púpos kiskanál wasabi-por, 2 evőkanál víz, 5 dkg csokipasztilla
A vajat és az étcsokit együtt olvaszt fel gőz fölött vagy a mikrohullámú sütőben (1-2 perc), és keverd hozzá a kakaóport.
A tojásokat keverd krémessé a cukorral, add hozzá a vanília aromát, és a vízben csomómentesre kevert wasabi-port.
A lisztet keverd össze a szódabikarbónával és elegyítsd el a tojásos masszával.
Tedd sütőpapírral bélelt tepsibe (22 x 22 cm) tetejét szórd meg csokipasztillákkal és előmelegített sütőben, közepes lángon 20 perc alatt süsd készre.
|