Narancsos rakott babapiskóta
Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg babapiskóta, 1 csomag vaníliás krémpor, narancslé, tej, 2 dl tejszín, 25 dkg cukor, 0,5 dl Grand Marnier likőr
Elkészítése:
Egy csomag hidegen elkészíthető vaníliás krémport narancslével és tejjel keverjünk krémmé, majd adjunk hozzá 2 dl keményre vert tejszínhabot.
Közben a sziruphoz a kristálycukrot öntsünk fel 1 dl vízzel és forraljuk fel, majd hűtsük ki. Keverjük hozzá a Grand Marnier likőrt.
A kész krém kb. harmadát egyenletesen elkenjük egy edény alján, ráhelyezzük az egyesével szirupba mártott babapistóták felét. Tetejére ismét krém, majd piskóta, végül megint krém kerül rétegezve.
Az egészet jól lehűtjük, majd forró vízbe mártott késsel szeleteljük.