OLASZ : Tejszínes borjú szoté zöldséggel és gnocchival (Liptai Klaudia - Hal a tortán) |
Tejszínes borjú szoté zöldséggel és gnocchival (Liptai Klaudia - Hal a tortán)
Hozzávalók: 30 dkg gnocchi, 6 szelet borjúszűz, 1 db főzőtejszín, 1 db vöröshagyma, 2 db sárgarépa, 1 fej brokkoli, 3 csokor petrezselyem, só, bors
Elkészítés:
Megdinszteljük a hagymát.
A csíkokra vágott borjút forró olajban 3 percig kérgesre sütjük. A megsült húshoz a tejszínt, a fűszereket hozzáadjuk.
Közben feltesszük a brokkolit és a sárgarépát főni, és a gnocchit is természetesen külön vízben.
Amint a zöldségek megfőttek, hozzáadjuk a húshoz, majd a gnocchival is összekeverünk mindent.
A végén petrezselyemmel díszítjük.
|